"storbloggarna" ? HAA-HAA

JAG HAR FÅTT NOG AV "STORBLOGGARNA" DOM ÄR SÅ OVERKLIGA, OCH BARA TÄVLAR OM VEM SOM TJÄNAR MEST, VEM SOM HAR MEST BESÖKARE, MEST KOMMENTARER. SÅNT ONÖDIGT.
...OCH TÄVLAR VERKLIGEN OM VEM SOM ÄR STOCKHOLMS NYA BARBIE.

A
lexandra "KISSIE" Nilsson, en Oomgjord bild kanske, hade du inte photoshop då? Sluta gör om bilder, DU SER HEMSK UT ÄNDÅ! kolla bara in "fjortisranden" haha, hej jag heter kissie och jag bara älskar att provicera andra människor och kalla dem fjortisar ? " och är bara en dum korkad blondin som får oss andra blondiner att bli lika korkade ! gaah, får damp, gillade dig innan, men urk, du har blivit föööör mycket ! 
 


Och så har vi lilla"Dessie", Desiree Nilsson. du är inte naturlig någonstans ! du säger att du har perfekt rumpa, perfekta ögon.., perfekt allt, hur kommer då detta sig, på varenda jäkla bild, lyfter du upp asset med ena benet, är den inte så perfekt som du påstått ?  och du, ditt löshår ser hemskt ut !
du va så söt när du inte hade smink på dig, inget lös hår och inte var så fäst vid att väga en viss vikt. skippa dieten, skippa hälften av sminket, speciellt de rosarosarooosa läppstiftet, not nice!


P
aulina "PAOW" Danielsson, va den du är, den söta snälla, den enda roliga bloggerskan man kollar på, då man gör det utan att skratta, fortsätt så, och sluta va som dom andra och hålla på o provicera alla andra, dig kollar man på för man vill få ut något vettigt av det du skriver, det får man inte av dom andra. och du, lägg ner dessie nu va, så jävla tråkigt att se - vänner - inte vänner- vänner , osv ! 
du kan bättre, !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0