...

tar nog fan i att en paus med allt bloggande. är så trött  på allt just nu.


speciellt dig !

.

idag efter skolan blir det att gå ner till stan, kolla upp övningskörning med nattaman, och sen så ta bussen till älsklingen som jag längtar så efter !  :):)

(:

LOVE IS NOT A FEELING, IT'S A LIFESTYLE !

skola

hallå hallå , sitter just nu i skolan, datorkunskap på måndamorgnar ..... inte kul (N)
men i helgen iallafall så i fredags blev det bara film mys med chips o läsk med älsklingen, emil o natta, kommer dock inte ihåg vad vi kollade på.,   JO ! det gör jag ju nu, ahah vi kollade på jeepers kreeper, usch, hatar den men kan se den 1000 ggr om och om igen. haha cp. iallafall sen i lördags så va jag med natta som kom runt åtta tiden, och sen åkte vi runt lite med emil i hans skothög och höll på att dö. sen åkte vi till ramibabe som va och spelade pokertunering i en lokal typ vid väster, va lite folk där o högljutt ska de jälva i att va ! haha en as mysig gubbe va där, typ värmlänning och han stod stadit på jorde må jag säga ! haha men de va kul iallafall, sen åkte vi bort till henke och robin emn stund ,va dock abra utanför. sen körde emil iväg med dom tattarna utan att säga något, jävla cpbarn ! så där står jag o natta, två bliondiner, på araby mitt i natten , helt själva! fan tänker du med ditt as :O  haha blir så arg, usch fuck you :)   sen gick vi runt lite och hittade bort till väster till slut, efter att gått runt säkert en timme ;) haha emn de va kul, skönt när man väl fått upp värmen lite., haha sen åkte emil och natta hem, glada och kära igen....., ingen kommentar. sen körde rami hem oss typ 5 halv sex när han nyktrat till lite granna, så sov jag från ungefär sex till halv tio. sen diskade jag lite och städade o lagade mat och till slut väckte jag älskling och bjöd på min specialiét, taaaacos :D  hääh aaaaaaaas gott, längtar redan efter de ! haha
men nu ska jag tvinga med mig israasnopp ut i ösregnet  ! (Y)  har ju som tur är ett parraflax. så nu jäkla.  
hörs sen, ha de bra alla sötnosar, pusspsuss

lördag kväll ;)

Hej igen !

nu har jag precis käkat vitlöksbaguetter med älsklingen. och nu åkte han till någon pokertunering o ska dricka o ha sig, så emil och natta kommer och sällkapa mig lite ;)

och cassandra&felicia - jag saknar er verkligen, alla kvällar, alla kvällar hos rami, alla kvällar och dagar vi kunde sitta ute och göra ingenting, bara kände sällskapet, prata om problem osv. allt tog slut när vi började skolan. kom i oliika klasser och olika skolor och hela köret. jag längtar verkligen tillbaka till sommarn '09 med er <3<3


tråkig lördag, händer ikväll ? ;)

hejej bloggen, igår var det skola som vanligt så klart. och sen sista lektionen så hade jag fotografiskbild, fick låna en riktig jäkla proffs systemkamera hem. sen så slutade vi typ kl 3 eller något sånt, så då gick jag och natta hem till mig en runda, hämtade min data o lite andra grejer, sen körde pappa oss till rami där emull också var då., så sen blev det film och mys för hela kvällen, cola o chips is tha shiiioiet ! ;) kanon .
sen åkte dom hem runt tolv ett kanske. sen vaknade rami o jag typ tio idag, haha har aldrig hänt tidigare i hela historien !  men men, så nu sitter jag har o surar själv i tvrummet för han håller på att jävlas med mig, vill dock bara döda honom just nu ! :P
menmen, nu ska jag glo vidare på wipe out, verkar vara typ maraton eller något på femman, har hållt på sen jag vaknade typ  ;)  askalas (Y)
men men skriver senare. pusspuss på er alla !


TATUERING PÅ G ;)

nu är det folket som avgör, vilken ska jag ha ?

ska ha det på samma plat som denna tatueringen direkt nedanför,vissa får man ju isåfall kurva av lite och fixa med, men vilken va snyggast, och dom som sitter vid revbenen ska isf förbli där. sen så ska fottatueringen också sitta där den gör på bilden ;)












silverschampo

den är det mimmie ! :)






Draft: Sept. 24, 2009

idag har jag och älsklingen som är bäst i världen haft en lugn dag, mys med cops och sen åkte vi ut en runda och gjorde lite ärenden :)
träffade på hans syster och pratade lite med henne, så myspys är hon ! :)
men nu till saken.





:s

LINDA ÄLSKAR NYPOTATIS MED RINNANDE, OVISPAD GRÄDDE !?

URK, UTOMJORDING !!!!!!

torsdag morgon :@



Hallå hallå snyggos, sitter på lenas sjuuukt tråkiga lektion och klar med uppgiften och i stort sätt väägrar att göra en till ! vill bara ha det jäkla matteprovet och sen dra heeeem ! 
kände redan så fort jag vaknade att detta kommer bli en lååång och seg och tråkig OCH DÅLIG dag, trots det att vi slutar redan kvart över tolv. men blir nog bättre när ramutt kommer :)
och sen kan jag ju bara säga att jag håller med -peeeep-, jag är också så jävla trött på dig så jag kan spy ! 
så falsk, så tråkig, så sjukt efterbliven !  men håll ihop, för du är iiiingenting annars, INGENTING !

nää nu ska jag vara lite mer posetiv och sitta o störa min pälsmössa som sitter jämte mig.
huh? vem ? linda?   JAAA :D:D

pusspuss på er !

HP09A



det här är HP09A och det var det sämsta som tagits på mig.
fast när jag väl tänker efter så blir jag aldrig bra på kort... när någon annan ta kortet, så detta kanske ligger rätt högt upp, har ju lyckats bli missbildad på ca 10 skolfoton, (alla jag vart med på) sååå blev inte värre än när jag gick i sjuan , fyyy faaan va hemskt de va  ! haha, ;)




onsdag kväll

Hejsan hejsan alla små söta människor som är så aktiva och intresserade i mitt okomplicerade liv ! hoppas allt är bra med er, för det är det är kanon med mig iallafall, så jag smittar väl av mig lite av min glädje och perfekta liv till er antar jag ;) right.  
idag iallafall har jag varit i skolan, har varit lite sisådär, eftersom jag blev ovän med turism&adimistrations läraren, lena... igen .. så det va lite surt, för hon är totalt jävla efterbliven !
sen gick jag ner till stan med två av favoriterna, linda o ida. sen tog jag bussen till älsklingen som låg o sov o kim bögade sig jämte han, hah o osse stackarn sov på soffan. så jag kom dit o väckte dom, synd ! men dom blev så glada när jag kom, ( like everybody else ;D ) sen har vi typ ätit tacos som alltid är en favorit, helt klart. sen har vi kollat lite på tv, sovit och bara tagit det lugnt hela dagen, skönt som fasen. och nu är jag så nervös inför mitt matteprov imorgon, att jag inte kan sova. dåligt samvete eftersom jag inte pluggat och jag suger verkligen stenhårt på matte !


och sen efterlyser jag någon som kan rita en tribal till mig till en tatuering, ca 10-15cm lång ohc typ 4-5 bred, ska sitta typ vid höftbenet och lite nedanför troskanten ;) så bara till att slänga in en kommentar om det ! ;)

sen ska jag bara tillägga att jag hatar emo's !  emo's och kullerstenar !



haha

JUST DET, ÄLSKLING, DENNA HAR JAG BESTÄLLT TILL DIG ! FAST I ROSA, SÖTT VA ? :)

119:- på coolstuff.se




NOOOT ! !

Rami Al-Shaaban

Ramiramirami, du är verkligen
allt för mig.
Du är min livsglöd.
Du är det som får mig le när jag
helst bara vill lägga mig och gråta.
Du är den enda som fått mig att
förstå vad kärlek verkligen är.
Det jag har är inget annat än
sann jävla stark kärlek,
vilket är underbart !
Och det finns inte ord för
hur mycket jag älskar dig !
Du är det finaste som finns.
I mina ögon finns det inga fel
alls på dig älskling.
You're the one !
Och det kommer alltid att vara du,
ingen annan,.. bara du som finns
och kommer finnas i mitt hjärta.
Det är bara dig jag vill ha,
jag har aldrig någonsin känt mig
så säker på någonting som jag
gör nu när det gäller dig och mig.
Jag är så glad att vi aldrig gav upp
då vi hade det som jobbigast, allt va kaos.
Men nu är det verkligen så bra att det inte
kan bli bättre.
Och det är jag evigt tacksam för.

JAG ÄLSKAR DIG !

Du är den som får mitt hjärta att slå fortare och långsammare på samma gång. du är allt<3




vill ha vill ha vill haaaa

mina blivande skor kan jag ju bara säga !
dock 15,5 cm höga, så rami du får gå på tå  ;)


och nu kommer jag med mina klagomål.. igen

haha, här är det då ingenting som är posetivit idag :P
ska ta ut lite av min ilksa och tycka till lite !
vi var ju på stan o snurrade lite idag efter skolan i några timmar,
och jag HATAR mammor med barnvagnar, dom är bara,
bara i vägen och omöjligt att gå förbi ! 

jag HATAR pensionärer, dom går så jäkla sakta!
och givetvis ingen respekt för oss unga som kan gå
och vill gå lite fortare än 1km på 2-3 timmar !

och jag HATAR små mellan stora ungar, typ från 11år
som precis har börjat få gå på stan själva, med sina
små väskor och tagit typ klarblå teatersminks ögonskugga
så det ser ut som blåtiror, och sen folket upp till 13-14 vissa
 till o med 15 år gamla och så otroligt barnsliga, verkligen
fjortisar och springer runt o är sten tuffa !


utrota allihopa .., enligt mig då

!

kollade min sida nu , och typ alla mina inlägg har kommit i ordning !?

plugg plugg plugg...

tjena tjenaaaaa, nu är jag hemma från rami. när jag kom dit så hade precis christian, rami och osse vaknat, så det blev att dom drack kaffe o var allmänt lata, så vi glodde på tv, simpssons (Y)
sen så körde vi hem christian och osse, och sen gjorde vi inte så mycket, men sen nu vid halv åtta så skulle osse rami och massa andra spela innebandy, så jag åkte hem till mig, och nu sitter jag här och har precis käkat pappas underbara köttfärssås :)  mmm (Y) ääälska !    och nu, plugg plugg plugg som gäller, fattar ingenting ! men ska försöka iallafall. sen ska jag se om christian vill följa med ut en runda o sitta o glo och prata lite kanske (:
as mys,   iallafall, nu finns det väl inte så mycket mer att säga, det regnar ute, verkligen öser ner, inte kul alls. det är kallt, och redan mörkt ute,   nu är hösten påväg :( 
DO NOT LIKE IT AT ALL !!
men men hörs snart, pusspuss


...


hallå baaabes ;)

hejsan hejsan små älsklingar !  idag var det skola, som alltid så klart, jätte segt, vaknade tjugo över sju istället för sex som jag brukar, vet inte riktigt när jag somnade, två kanske,. pratade med älsklingen och rätt var det var så vaknade jag av att pappa knackade och sa att klockan snart var halv åtta, så det blev en slappisdag för mig i skolan ,skönt,  bara drog på dig mjukis byxorna och tjocktrjöan och knallade iväg . så nu ligger jag här i sängen och ätit nappat som bara den, haha och väntar på att rami ska höra av sig, för om inte.... så kommer jag våldgästa honom, vilket också kan vara rätt så kul då o då ;D nu ska jag lägga in lite bilder här o var på det som vart i veckan o lite så :)
cornelianyman


hudprodukter

just det, för det första.. någon som käkar neovletta p-piller? så har jag ungefär 9-10 kartor, hela som bara ligger och skräpar. så vill ni ha, så har jag ;)

har precis smöjt in mig i en utav mina älskade body shop's body butter.
ger både lyster, mjuk- och fuktighets bevarande och luktar så sjukt gott
och de är absolut prisvärt ca: 2-300:-  och blir aldrig för gamla, håller ca
7-8 månader. och samtidigt som man sitter och smörjer och kletar o ha
sig på te.x benen så tar det bort mer och mer av eventuella seluiter,
för varje gång du smörjer dig.   finns nog inget mer älskvärt än det ;)




och som lite hudgodis till ansiktet är visibly clear, daily scrub.
är som en sorts peeling som verkligen fungerar.
tar bort döda hudceller oc proer samt pormaskar och finnar.
testade den en gång precis när den kom ut typ, men det
hjälpte verkligen, så fin hy - daily scrub ;)

 

 


ny laptop ?

Hejsan hejsan alla mongolida idioter som inte har något liv, och just nu känner jag mig som en utav er, visst känns det bra att ha en good looking girl i er kategori ;) knew it!
iallafall, idag har det inte hänt så mycket, jag var i skolan, som jag visserligen är varje dag, men det sög, som det också vanligtvis gör..,   sen drog vi tjejer ner på stan gick runt lite, checkade läget o så, sen drog alla, typ linda åkte hem, ida försvann ?:s mimmie dansa och jag till älskling. så sen har det inte hänt så mycket mer tycker jag allt, typ ätit tacos aaas gott, men jalapenos och massa starkt i,  fast det va asso groteskt va starkt det va, brann verkligen i halsen , haha. vi testade en ny krydda ; explosive ! den va stark som tusan ska jag allt ta o tala om för er:p  haha usch.., men men nu så ligger jag i sängen o glor på nyheterna typ :S hahaah usch, INTE kul, 4-5 mimmie;)  men pratar ju med ramibabe så då blir ju allting så mycket bättre :)  ligger och kollar lite på ny laptop, rosa givetvis :)  går dock inte lägga upp bilder på den tänkbara sötdatorn, men det kommer ;)  sen nu igår hittade jag äntligen min kamera :D  så nu jävlar kommer det lite mer bilder, har kollat igenom min blogg och ser så himla tråkigt ut när det typ är inte är några bilder alls, inga vettiga iaf.  
sen kan jag ju bara tala om att jag fått ännu mer gratis saker nu, huuur mycket som helst nu när jag startade bloggen, haha as nice, tabbletter som ska vara bra för olika saker och gratis premination på veckorevyn o gratis försäkringar osv:9 kanon !
men nu ska jag iallafall se till att betala mina kläder jag skickat efter, blev för rätt mycket mer än jag tänkt mig,  ca 1250 :-  surt, men vad gör man inte för nya kläder ;) haha, älskar'tt. :)

hörs snart. pusspuss

cornelia är bäst, av allt o alla !

nu efter två och en halv män med barn jucie så blir det att glo på house of wax, missade den i helgen och det var ju trots allt länge sen jag såg den. men så det blir min kväll, och sen blir det kanske lite hissningar och dissningar, skvaller, hudtips-klädtips eller annat småtom jag är vaken ;) haha

pusspusspå er allihopa !

....o paris hilton - gå o dö :(


21/9



Hej hej allihopa, jag har precis kommit hem från älsklingen. ligger just nu och dricker barn juice och kollar på tidernas bästa serie, givetvis 2 ½ määän ;) wohoo så bra dom är, tröttnar aldrig :)  menmen, nu ska jag kolla runt lite nys kläder att beställa. och just det, sen bloggen började dra igång, har jag fått massa gratis prylar, tabletter i mängder som ska vara bra för olika saker och haha en massa försäkringar typ , på alla mina värdesaker, kanon! men betyder dock att ni tattiga snorungar ska gå o sno mina saker, men.. ;P
och just det angående bilderna, så är linda världens bästa, jag och rami får världens sötaste kissekattunge av henne, går inte att förneka, eller hur folket ;) ...o den ska heta princess (a) bättre kan det inte bli vaaaaaaa ;) så tacktacktack o tusen mer tack :) längtar tills skitungen kommer heeeeeeeem till oss:D:D
höhö, o just det ja, vi va en runda på stan också, jag linda ida och natta, gick o kollade läget lite, åt lite favoritmat,- donken ! vad annars, sen skulle jag ta bussen till rami, men då kommer han istället och hämtar upp mig, vi går ner på h&m och han köper vääärldens finaste mjukisbyxor till mig, cerise rosa såna flufffluffgos byxor haha, så tack så jätte mycket älskling! älskar dig du är bäst !
sen åkte vi och handlade lite på willys där vi även träffade på pååålägg ! haha mysmys, men nu ska jag vänta på att ramutt ringer och så ska vi prata tills jag somnat, vilket jag gör rätt så snart :) gick upp tidigt idag, så sjukt trött, inte tagit min eftermiddagslur som jag alltid behöver göra för att klara av mina otroligtjobbiga dagar, ni skulle inte klara en vecka i mitt liv säger jag ju bara! haha uhuuuu krävande allt är. menmen
och just det !! är bullimi en sjukdom sjukdom eller är det någonting man inbillar sig, att man måste spy o skit ?
mamma o jag diskuterade lite granna nu innan när jag kom hem , haha.
 
men men , här kommer lite bilder på min söta PRINCESS !!



skolan

Hej hej bloggen, nu sitter jag i skolan och är precis klar med min helt klart mvg uppgiftl, så duktig jag är.
men nu ska jag slappa resten av lektionen, typ en timme kvar, så ska sitta o störa Lindapälsmössa nu :)   tjao !

riskakor (Y)

nu har jag tjockat mig lite med tacochips o tacosås och en o annan riskaka :)
kom hem från min älskade älskling för någon timme sen, och konstigt nog saknar jag honom redan, men imorgon ska vi dra ner på stan en runda och kolla upp en rosa mysdress (:

hmm, helgen nu då, i fredags gjorde jag typ inte så mycket, hade ivä - individuella valet i skolan, och jag fick fotografisk bild, typ gå runt o ta kort  o så, woho ! :) så kul och ännu bättre blev det när cassie också fick det :)  och lite sämre eftersom vi har vääärldens jobbigaste tjej i gruppen, ska ha svar på allt, vara lärarens gullunge och håller aaaaaaaaaaaaldrig käften! och hennes fula kompis också, som är så stolt över att hans pappa var fotograf, jag menar, jaha ingen som bryr sig? tror han sa det typ 5 ggr första lektionen helt utan någon frågat ! ååårh blir så arg :P
sen gick jag och cassie hem till mig, åt lite mackor sen kom kim och rami, och pappa hade lagt ner kärlek och omsorg i en beställd och eftertraktad potatisgratäng till rami som han kom för att hämta.., så jag åkte med dom hem till teleborg och cassie drog hem. sen gjrode vi inte så mycket. rami drog  på träning och sen drog vi bara ut en runda till stan och träffade lite folk :)
sen på lördagen, igår så åkte rami och jag, BMWN, måste obsaveras,  till vislanda marknad, så det var jag mimmie och Emelie som gick runt och va allmänt coola bland alla småbarn ;) haha, sen på kvällen drog vi ner till stan, till björn och tove, det va massa folk där o drack, så vi va där ett bra tag sen kom min älskade amanda som jag inte träffat på typ 2 månader, bajs unge. hon kom freja, linnea och natta typ. så de va kul. sen nu idag har jag träffat cassie och felicia på stan, inhandlade inte så mycket men imorgon så jävlar :)

men nu ska jag sova, ha det bra allihopa :)  pusspusss

5 av 5

TOOOAAAAAASSSSST

skuuulan

sitter i skolan nu, precis haft prov, gick väl lite sådär, jag har typ blivit helt senil på senare tid,.. och döv ? :|    hähä

men nu ska jag rulla mig bortåt mimmie o tracka henne lite, hörs sen , pussspusss


sov dags snart ?

hej bloggen, Som ni säkerligen såg i inlägget före så va mimmiebus lite spontan och skrev lite, haha.
men men nu är jag hemma iallafall, från älsklingen. ganska skönt, öppet fönster, sviinkallt o sen ett tjockt duntäcke och simpssons, askalas. och sen så givetvis älsklingen i ena örat, bättre kan det inte bli !
och imorgon blir det skola som vanligt, börjar redan bli fett skloltrött, helt kallt o gå på morgnarna nu, o jobbigt är det med ! men börjar vid åtta, sen slutar runt två, så det är skönt.
och just det silverschampot jag köpte var kanon bra, 90:- på åhléns , isadora. använde det en gång och det gav faktiskt lite granna resultat, men ska inte missbruka det som jag gjorde sist, :) menmen, nu blir det att glo på simpssons och kallprata lite till med ramibabe tills jag har somnat, sen blir det till att fundera ut hur jag kommer till teleborg imorgon, och om pappa har gjort potatisgratäng och äppelpaj till rami imon så blir de inte buss kan jag ju säga ;) haha men ha det bra allihopa !

puss&kram.,  

:)

Hej alla glada toastersläsare!

Det är mimmie den bästa som skriver! (y)
Vi har just datakunskap, vilket är otroligt tråkigt, men eftersom jag och cornelia är så grymma är vi då redan klara, toasterspower :) .

Men hoppas ni får en fin dag, nu ska jag och corn göra toasters !

Puss på er <3
/ToastMimmie.

du är allt för mig !



NÅGRA SMÅ VÄRDEFULLA ORD TILL MIN ÄLSKLING.. MIN LUFT.. MITT ALLT.

JAG ÄLSKAR DIG !



... du är helt klart 5 av 5 TOASTERS - du är bäst älskling, älskar dig mest.<3

konga

hallå bloggen, jag vet att jag inte varit så bra på att uppdatera mig här, men det blir så på helgerna, jag hatr annat för mig !   
menmen igår drog rami, jag, emil, natta och christian på race ute i konga, hur mycket bilar och folk överallt, det var verkligen kaos, men det va bara så för att det var tre stycken strret race klubbar som hade anordnat alltihopa. men det va kul iallafall :)  haha just det sen var det en pick-up med där som ingen trodde gick bra, så började den gasa så på stället, så började ett bil larm dra igång, och pick-up'en vann ett antal gånger :S  haha så sjukt, ni borde varit där ;)


orkar inte skriva


bilder på sanningen bakom HP09A





:)


äääääääääääälskling <3<3<3

                                           JAG ÄLSKAR DIG RAMI

                                                    5/12-08 (.v )


 

                                                            Hjärta

...för alltid


... is in the bed, right mimmie ?


bildboooomb !

brandlarmet gick på skolan, panikslagen ! mina saker var ju i skåpet ! !





vet någon som är skoltrött redan, hrm.. jag




 
och mimmie är liten och mysig som alltid vill jag lova, haha





en bild från typ något zoo eller va de va jag va med emil och natta på, haha söt tuffsig kaninfan iallafall :)
lätt fem av fem toasters !





vet inte vad, men mysigt var det ska vi veta






en likadan typ,





ÄLSKKLINGÄLSKKLINGÄLSKKLING ! !





linda ser ut som en... pälsmössa med ost (?)





just love it !





snusknatta har varit i farten med ost&skinksås OCH brockolisås ?





och här har vi oss ( -ida ).., va säger ni, 5 av 5, tycker iallafall mimmsan o jag såklart :D haha vad vore HP09A utan oss, brudar ? kommer bli roliga tre år tillsammans ! ;)
.. med määäääj, häähäh


23.35 och jag älskar rami mer än allt :)

Hej bloggen, jag vet det har varit lite dålig uppdatering nu senaste dygnet, men nu är jag tillbaka och hemma från min babe ;)
hm, inte direkt hänt så mycket i mitt liv, mamma har blivit jätte mysig och köper saker till mig, utan anledning nu hela tiden, kan man fråga sig varför, vunnit på lotto eller något ?

slutade lite tidigare idag, typ vid halv två och det va skönt som tusan. så kom rami, älskade älsklingen och hämtade mig. så åkte vi hem till mig och hämtade äppelpaj och potatisgratäng som mamma hade gjort till honom :) haha, sen åkte vi vidare till honom där christian fortfarande låg och sov, haha han sov till halv åtta nu ikväll, stöööörd :)  och bara för det, en söt bild på honom med ramis mysiga namn mössa som jag så omsorgsfullt satte på honom , kommer här !





sen har vi inte gjort så mycket, ätit och fikat lite och så, glömde ju givetvis matteboken i skåpet hade fett mycket uppgifter tills imorgon, ligger efter så otroligt mycket nu känner jag ! så de är lite jobbigt.., men det löser sig alltid
hm, sen imorgon blir det att dra ner på stan en sabbis, köpa ett puder och ett BRA silverschampo och lämna tillbaka mina leggings som köptes igår på gina, skit kvalité, hade dom en timme typ, sen fan gick dom jävlarna sönder i sömmen :S

saknar redan min älskling... igen

men men , bara te o leva med., kommer senare en bild bomb :) har lite roliga bilder från dagarna som ska in ;) 
haha pusspuss gullungar :*


skolaaaa

sitter i skolan nu, har datorkunskap inte så kul direkt, men roligare än matte iallafall !
sen har vi en lektion kvar, +mentorstid och sen slutar jag, woho ! då ska jag cykla som en galning upp till älsklingen och våldgästa honom, eftersom han lär nog sova då :) haha.
nu har jag iallafall gjort klart mina alla arbeten som jag skulle, känner mig stolt eftersom jag är den enda hittills och jag brukar alltid ligga efter med allt eftersom jag är så lat av mig !  men det känns skönt, så nu ska jag nog bara slappa och lyssna på den nya favvislåten :D vet dock inte vad den heter, men den är bra som fäään.
hörs sen,
pusspuss


god natt !

nu hade jag tänkt att gå och lägga mig, somna med rami i luren och step up musik i andra , kanon !
ha det bra, pusspuss hörs imorgon , <3

haribooooooo :)

hej alla små älsklingar ! nu är jag hemma igen, varit en ganska seg dag, somnade när jag kom hem från skolan lite, sen kom mamma och pappa hem från brorsan i norge. sen körde dom mig till ramibabe och sen var jag där en stund med kim o christian och nu ligger jag hemma i sängen med en halv kg godispåse med haribo fruktnappar, och älsklingen i telefonen!  bättre kan det inte bli :)
hur som helst, imorgon är det matte prov eller något liknande, tråkigt tråkigt, speciellt för mig som suger på det !
sen vet jag inte vad som händer. men nu ska jag glo på step up, pussssssss pusssss

boys will always be boys..,

sitter hemma hos älsklingen nu med kim och christian, jag sitter o käkar lakrits pingviner, dom små pastillerna :P  där rök min nyttighet ;)
... och är allmänt uttråkad och sugen på pizza, men icke så nicke, hähähää, så nu ska jag glo lite till på när dom spelar mördarspel.. men hyfsat kul........:|  haha höörs sen ;)
pusspuss


nu beger jag mig!

nu beger jag mig upp till teleborg mina vänner, ska till älsklingen  (: 

hörs ikväll, pusspusss

gottgott

jag har en nyhet, jag har gått och blivit nyttig ! istället för godis, läsk och sånt jag vanligtvis tar en bit av då och då, så slår detta allt !  mmmm (:  gott, haha

Yoghurt med hallon

200g frysta hallon

4st digestive kex

4tsk florsocker

2dl yoghurt

 

Krossa kexen, men spara 1 till dekoration.
häll i hallonon i en mixer/matblandare. ta sen och häll i florsockret, och blanda lite till.
ta sedan ett glas, stort/litet bestämmer du själv.
sen varvar du yoggy,hallon,kex osv. serveras när hallonen fortfarande är kalla.
mums !


nyttigt & gott !

MÜSLIMUFFINS , mmmmmm!

dom ser kanske lite torra ut på den här bilden, men det här är några super goda muffins som är gjorda på rätt så nyttiga ingredienser.

Musli muffins, 6-8 st

4 1/4dl mjöl

1tsk bakpulver

¾ tsk salt

2 1/4muscavadosocker

5dl musli

½ dl russin

10 torkade aprikoser i bitar

1 msk ljus sirap

1 ägg

1 ½ dl Nturell yoghurt

1dl mstolja

sätt ugnen på 200grader och blanda varsamt i de torra ingridienserna sedan blandar du ihop aprikosen och russinen i där och sen blandar du i allt i en bunke.  se till att det är lika mycket smet i varje form
grädda i 20minuter, färdigt och klart, bara till att njuta !


slött

tillbaka, hemma från skolan och ätit och glott på tv och nu hamnade jag här framför datan och ska hitta på lite kul åt er..,  hmm, vi kan ju börja med att berätta en naken sanning.. 
visste ni vad som får "honom" att växa ?
9% popcorn
11% liljekonvalj
13% lakrits
19,5% apelsin
40% Pumpapaj och lavendel,  medans tjejer blir mest attraherade av en
smygande och bara lite avslöjande fräsch doft !


sitter just nu i datasalen i skolan.., segt

hej hej, dålig uppdatering jag vet, men hade mys mys med älsklingen i helgen så ville inte förstöra stämningen genom att sitta o glo vid datan, haha men iallafall, vi tog det lugnt med fiolm o god mat hela helgen, och igår kom kim osse och christian till rami, dom var dock vakna ända tills jag gick till skolan vid halv åtta, jobbigt för dom :) haha,.
menmen nu ska jag väl göra lite nytta,.

tjohej :D

9 månader med min älskling !

hej bloggen ! igår var det bara att ta det lugnt, rami va hos sina päron tills elva på kvällen, sen kom han och hämtade mig med BMW'n ;) wohoo ! haha sen åkte vi lite på stan bara och kollade läget och träffade folk. sen vid ett tiden drog vi hemåt.
sen nu idag , 9 månader älskling !!  älskar dig gubbsen min, du är allt för mig, kom ihåg det !  


så nu ska vi väl bara va vi två heeeela dagen, och mysa osv :)   


så ha de bra, pusspuss

skolan

sitter på adimistrations lektionen nu, segt som vanligt, men slutar om en kvart, så de känns skönt, sen ska jag ner till stan och fika med cassie, och kansek felicia, men hon slutade lite väl sent. men får se .
pusspuss

god natt allesammans !

GOD NATT, HÖRS IMORGON ! pusspuss


woho

        
            
            

 

1. det är början av september och höst och vinter kläder börjar komma in i affärerna, och jag vill nu hissa att folket i Växjö redan börja gå runt i vinter/höst stövlar, och speciellt lårhöga.

                                 

2 .vill hissa torrt och slitet hår, främst på blonderat, köp någon riktigt bra inpackning
och balsam och ett bra silverschampoo !

                         

3. fjortisar med målningar i ansiktet och speciellt dom kritvita eller ljusljus rosa läpparna dom har, alltså snälla, det är inte snyggt för 5 öre !
                     


4.och så dissar jag ju "det svenska sommarvädret", nu får man använda brun utan sol eller sola solarie för att få lite färg, vilket egentligen inte ska behövas i normaltfall nu på sensommaren !
               

 

          

1. jag börjar med att hissa canada goose jackorna, det närmar sig snabbt vintern nu och jackan är både snygg och varm
               
2. sen vill jag hissa bruna linser, kan inget annat än älska dom
                 
3.otroligt bra lotions !  det är dom två från ett av mina tidigare inlägg,
dove- summer glow och the body shop, mango !
                    
                   
4. och till sist vill jag hissa högklackat !   mm, love it! ...trots jag blir 2 meter lång ;)


trötttrötttrött

nu har jag precis varit ute och gått lite och träffat christian en stund och pratat lite. sen nu kom jag hem för en liten stund sen, tvättat bort sminket, dvs mitt ansikte :S haha, sen pratat lite med älsklingen, och sen nu ska jag glo lite på tv om det finns något vettigt att glo på :) sen ska jag sova, ska upp tidigt imorgon tror jag, fredag ändå juu ;)  haha pusspuss




nu längtar jag som bara den efter min älskling !!


plugg plugg plugg


hej, nu är jag tillbaka. varit hos älsklingen.
när jag kom dit så hade han osse och christian precis vaknat, så det blev kaffe o allmän lathet, så det blev att glo på simpssons. sen körde vi hem dom två och åkte hem igen, och gjorde egentligen inte speciellt mycket, tittade lite på tv o så., sen nu vid halv åtta skulle rami och hans graaabbs spela innebandy, så han körde hem mig. så jag har precis ätit pappas underbara specialitet, köttfärssås och spagetti. underbart !  tänkte kolla med christian ifall han vill följa med ut en runda o sitta o glo å prata lite, det regnar ju, bokstavligt talat så pissregnar det, inte kul alls, och så är det mörkt och kallt, och det märks att hösten är på väg, DO NOT LIKE IT AT ALL !  fan , ajaaa.  nu ligger jag i sängen och ska försöka mig på att plugga lite, fattar ingenting, men får försöka ändå :(   dränkt i böcker just för tillfället !    men vi hörs senare. puss så länge

dagens bästa låt ! http://www.youtube.com/watch?v=pu-8wGbWMro sorlig men :)

tjaaao

nu sticker jag till teleborg, till älsklingen
hörs när jag kommit hem !  pusspuss

"storbloggarna" ? HAA-HAA

JAG HAR FÅTT NOG AV "STORBLOGGARNA" DOM ÄR SÅ OVERKLIGA, OCH BARA TÄVLAR OM VEM SOM TJÄNAR MEST, VEM SOM HAR MEST BESÖKARE, MEST KOMMENTARER. SÅNT ONÖDIGT.
...OCH TÄVLAR VERKLIGEN OM VEM SOM ÄR STOCKHOLMS NYA BARBIE.

A
lexandra "KISSIE" Nilsson, en Oomgjord bild kanske, hade du inte photoshop då? Sluta gör om bilder, DU SER HEMSK UT ÄNDÅ! kolla bara in "fjortisranden" haha, hej jag heter kissie och jag bara älskar att provicera andra människor och kalla dem fjortisar ? " och är bara en dum korkad blondin som får oss andra blondiner att bli lika korkade ! gaah, får damp, gillade dig innan, men urk, du har blivit föööör mycket ! 
 


Och så har vi lilla"Dessie", Desiree Nilsson. du är inte naturlig någonstans ! du säger att du har perfekt rumpa, perfekta ögon.., perfekt allt, hur kommer då detta sig, på varenda jäkla bild, lyfter du upp asset med ena benet, är den inte så perfekt som du påstått ?  och du, ditt löshår ser hemskt ut !
du va så söt när du inte hade smink på dig, inget lös hår och inte var så fäst vid att väga en viss vikt. skippa dieten, skippa hälften av sminket, speciellt de rosarosarooosa läppstiftet, not nice!


P
aulina "PAOW" Danielsson, va den du är, den söta snälla, den enda roliga bloggerskan man kollar på, då man gör det utan att skratta, fortsätt så, och sluta va som dom andra och hålla på o provicera alla andra, dig kollar man på för man vill få ut något vettigt av det du skriver, det får man inte av dom andra. och du, lägg ner dessie nu va, så jävla tråkigt att se - vänner - inte vänner- vänner , osv ! 
du kan bättre, !


:(

                                
satt och kollade runt lite snabbt på youtube, på malin, terese, sara, pontus, jesper och tobias och alla andra alldeles för unga ungdomarna som försvann nu senast året. det är så hemskt, ingen utav dom dog direkt en normal död, att bli mördad, misshandlad till döds, det går inte in i min hjärna !
så jävla hemskt, till alla er som gått bort, rest in peace.  de klippen på ungdomarna som deras kvarstående vänner har gjort, det är så starkt, så fint. det går rakt in i hjärtat. det är egentligen dom som är kvar det är synd om,.. vänner, familj släkt och kanske en o annan kärlek., det är dom som får lida livet ut med att ni gått bort.   det går inte försöka förstå hur snabbt en vän, en familjemedlem eller någon annan nära kan bara försvinna sådär rakt av. så hemskt att ens tänka på det !   blir verkligen deprimerad, men till alla er som står ut med det här att stå som kvarstående, håll ut !  <3




äntligen hemma !

Hej bloggen !   nu är jag äntligen hemma från skolan, måste säga att den sista timmen var så sjukt seeeg, eller var egentligen bara en halv timme men kändes verkligen som mer ! 
så nu har jag kommit hem, ätit våfflor med pappsen som äntligen tagit bort sitt gips, han höll typ på o dö nu i sommar, ramlade från ett högt tak. så är glad för han att han fick ta bort den stora klumpen:)
nu ska jag göra lite läxa tänkte jag mig, har både engelska och matte tills imorgon, jobbigt jobbigt.
sen ska jag hitta på något kul, få se sen. finns inte så mycket att göra när det är så dåligt väder !
få väl se om älsklingen har vaknat, så får han hämta upp mig :))  haha,
jajaa vi hörs sen , pussspussss
 
                                                                

                                                              visst har jag söt datamus ? :*


sega lektioner - seg klass

hejsan hejsan, sitter just nu på lektion och skriver om turismens historia, så sjukt segt, inte ens någon lärare här och vikarien är i en annan klass och det enda man hör är "knappningarna" ?.. på tangenterna.
Ingen säger ett endaste ord. lite segt, jaaaa.
längtar till lunchen, är redan hungrig och det är typ 3-4 timmar tills dess så jag hoppas att det är något ätbart !
sen när jag slutat vid två ska jag och pappa äta våfflor (; asmys, sen hoppas jag på att min lilla sönmtuta vaknat tills dess, för saknar honom så otoligt :)

haha, men ha det bra allesammans !    pusspuss cooooooornelia


hej bloggen !


god morgon god morgon, precis vaknat nu, så sjukt trött.
men men iallafall, nu ska jag sminka mig och platta håret och lite sånt. så hörs sen ;)
tjaaao <3

gammal bild, men det får ni leva med ;)

bloggen tar sig allt, på två timmar hade redan 112 stycken unika läsare hittat hit ;)    gööööött , haha

kan inte sova, är inte trött och saknar cassie o felicia.  och ida och cissi :| ... och rami såklart :)   allt har verkligen förändrats sen man började gymnasiet, inget och ingen är sig likt. sorligt.., nu ringer älsklingen, bäst o svara, kanske kan sova då :) haha puss på er !


god natt allihopa

har inte hunnit med så mycket som jag velat idag, men nu ska jag iallafall gå och lägga mig, inte för jag är trött, men måste upp tidigt imorgon, skolaaaaaaaaaaa :|  
hmm, jajaaa inget o göra åt. men men, ni får sova så gott, så hörs vi imorgon !  :)  pusspuss

                 

snart så ... ;)

                                                                  woho !

                          

snackade lite med annie och fick lite tips, så en liten länk till henne här: http://www.foso.devote.se/

nu ska jag ut och gå lite tror jag, om jag pallar ta mig upp ur sängen, ligger så jävla skönt nu med fönstret öppet och ett tjockttäcke och datan som värmer så gott på magen ;)      och så måste jag bara lägga till en liten kommentar om d"storbloggarna", hur fan ska du ha det din sprängda idiot som man bara vill hänga upp och ner, du som va så naturlig, du som inte behövde läppförstoring o allt det där, du som va så himla bra och du va inte alls fjortis och härmade inte alls kissie. Allt ni gör är bara att vara fejk och provicera varandra, kan väl inte vara så kul i längden , eller ? jag hade inte tyckt det, den som förtjänar all ära för att vara bra på det hon gör är paulina-paow. hon är inte så spänd, elak och fejk som ni andra, och amir-gaybloggen är också fett skön. såna människor som ni andra, ni har väl inget annat bättre för er än att vara roliga och läsa för ni är så korkade och tråkiga så man verkligen får kul när man kollar på era bloggar.
men keep going, jag förlorar ingenting på det, bara ett jävligt långt liv efter så många skratt jag fått av er !
haha men nu ska jag kolla kläder tills imorgon, och sen ska jag träffa rami en stund, sen ska jag sova:)

pusspuss


-


                            

Jag har nu varit utan min älskling i ca 5 timmar eller något, och jag existerar inte utan dig rami. det är som om omvärlden slukar mig levande. Gaaaaaaaaaaah, patetiska jag !   HAHA, fan :P
nu sitter jag och glor på simpssons, inget bättre för mig, ingen lust att träffa någon, ingen lust att resa mig upp ur sängen.. ingen lust alls.  men det är rätt skönt, bara få va för sig själv, annars är allting bara stress folk stress folk stress stress.,  nu ska jag glo vidare på simpssons och glo runt lite på internet o se om de finns något kul :)
ha de braa :):)


-

Nu är jag nyduschad och fräsh men känner mig ändå så sjukt skabbig,ont i halsen o helt sliten, inte fått riktig sömn på ett par dagar. och jag behöver min skönhetssömn! haha, fanns ingen mat idag heller nere i köket som passade mig, så ett glas vatten eller två blir det. sen får jag se om jag få matlust senare. Har ju haft virus i halsen i snart två veckor, gått på pencilin och shit, typ 12 tabletter per dag !?  kan dom inte göra en tablett med allting i istället?men de är väl bara jag som är så smart (Y)      
jajamen, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har smörjt in mig nu i världens bästa bodylotions, ena är från dove-summer glow  och den andra är från the body shop-mango, så nu är jag gyllenbrun och livet i största allmänhet är helt underbart !


trött och seg

 
                      bild från gårkvällen med christian

                                                    
hejhej bloggen, jag har just nu precis kommit hem från rami. han och några kompisar åkte och badade på äventyrsbadet, så jag ville inte följa med så jag bad pappa hämta upp mig och nu har jag precis städat lite och ätit kexchoklad. rami vann en stor sån på 2,5 kg på liseberg i helgen, och den tar aaaaldrig slut, haha så de är bra., iallafall, nu tänkte jag käka lite och sen duscha och sen sitta här och inte ha något liv ;)     ha det bra !
Igår orkade jag inte med skolan, så va på stan med Rami, Christian, Osse och Kim,
va jätte trevligt, tills några fula människor dök upp :o  blärk säger jag bara !
och sen så skulle Rami åka hem till sina föräldrar en stund så då åkte jag hem till
mina, ett tag sen jag träffade dom nu, syyyn´!    sen hade jag ingenting och göra på
 kvällen där och det hade troligen inte Christian heller, så vi möttes upp och gick en
runda, vid sjön, på norr och nere i stan, sen kom Rami och hämtade upp oss och
åkte hem till Teleborg. hände inte så mycket, men sen så kom Kim och Bezze och
vi kollade på film och lite så, försökte fixa lite med Ramis data som hade fuckat. sen
 så blev det lägg dags vid tre tiden, fast jag somnade till lite i filmen också, haha
schyyy
;)  gick inte till skolan idag heller, är redan skoltrött, men de är skönt med
sovmorgon varje dag, blev till halv ett ungefär idag , haha . sen idag så skulle alla
grabbsen åka och bada på äventyrsbadet, och jag ville inte med så jag åkte hem till
mig på norr. Så nu har jag städat lite och ska snart käka tror jag. sen ska jag ta en
dusch och sen får vi se vad det blir .   
men ha det bra ,  pusspuss


nu så ;)

-

Nu är det gjort, till och med jag har skaffat blogg. så nu är det bara till att sätta igång o skriva (:










RSS 2.0