tisdag,onsdag?

bloggen flyttad till http://www.coornelianyman.devote.se   lite roligare där :P


måndag morgon

hej alla fula, snygga, smala och tjocka, blatte som svenne.

igår var rami och jag hos tomas och kollade på mammas pojkar och sen drog vi o handlade lite, sen kom cassie o felicia, sen drog vi till felicia, där blev det bara en lugn o stillsam myskväll :) och nu sitter jag med mamma och väntar på att rami ska hämta mig efter jobbet :)


puss !

tjohoooo

hejhej bloggen och alla mina trogna läsare :)  jäääääääääävlans dålig uppdatering, i know. men jag har då som sagt haft ett liv.
-plugg, prov
-stan, shopping
-vänner,mys
-älskling,mysmysmys !
och nu ska det supas till de ;) kommer fin främmat nu, haha sånt som händer en när det är en lägenhet och lördag kväll, kl 23.00  ;)

ha det bra ! pusspuss COorn


bildbomb, baby, bildbomb

 lite inhandling en dag



mina underbart söta kattungar







ääh, nu orkar jag inte mer:p




















tjohej !

Hejhej bloggen, nu är jag igång och skriver igen, glada ni blev nu va ;)

jag utlovade dock en bildbomb i förra inlägget eller var det var. och det kommer i nästa inlägg, håller på att lägga in bilderna från mobilen och kameran till datorn nu, tar lite tid bar eftersom det är över 200 bilder. haha

menmen, idag hade vi bara typ en halvtimmes lektion. från 10.20 - 10.45, väääääääldigt slöseri med tid ! så rami kom och hämtade mig igen direkt typ, satt o pratade lite med angelica och annie så länge tills han kom. sen åkte vi hem en stund och sov till typ två sen åkte vi hem till mig. mamma och pappa då. så blev det lite snack och kaffe o så :)  sen hämtade vi osse och tvättade nya bilen o lagade mat o lekte med kissarna o lite så :)
o just de! trodde min lilla stella hade dött innan!!! hon bara låg helt blixt stilla hur mycket man än petade på henne. sen vaknade hon till liv efter typ 5-6 minuter ! :(  tur det ! :D

men nu är bilderna klara så lägger in ett inlägg till ;)


söööööndag..

Hejhej bloggen, jag har inte tid med att blogga längre, är så mycket annat hela tiden .
men nu i helgen har det varit ganka lugnt. i fredags hängde emil och natta på mig hem hit till rami, så vi satt lite vid datan, pratade lite skit o spelade tvspel ;)
sen kom mamma och pappa på fika runt sex tiden här hemma hos rami och kollade på kattungarna o lite så. sen kom osse en stund vid nio tiden och stack runt tre tror jag.


sen igår, lördag... fick rami ett ryck när vi låg i sängen och typ var nyvakna.. då ringer emil om någon jävla bil han hittade på internet, jaha då var det bara till att klä på sig och hoppa in i bilen och åka ända till kristianstad !! och han köpte den, en svart saab 93:a -01 resten fastnade inte i mitt huvud ;)

sen nu idag händer det nog inte så mycket. rami är hos sina föräldrar och jag är här hemma och gosar med dom små liven :) så söta :)  

det kommer bli en bildbomb på allt o alla, har inte haft min usb-sladd här hos rami så fixar det när jag är hemma, typ måndag-tisdag :)

nu ska jag pussa lite på princess :)
ha de bra. pusspuss


17/10-09

Nu orkar jag verkligen inte med mera.
       När man väl hoppas och tror att det kommer bli bättre, rasar ens drömmar och tankar.
       Och det är jobbigt att ens få upp en endaste liten tankte som handlar om det där, allt, vi... oss
       Det är jobbigt nog att låtsas hela tiden, att gråta hela tiden, att tänka är detta det jag förtjänar.
       Och jag vet att jag egentligen inte borde skriva sånt här eftersom det är många som läser min blogg
       och jag mår bättre av att bara få skriva av mig lite.
       och  jag behöver verkligen hjälp ! allvarlig, seriös hjälp och det behövs nu snarast.
       något kommer gå fel. något kommer att gå riktigt fel snart. 
       vill varken veta eller tänka på vad det kommer att bli.
       jag vill bara att allt ska vara bra, så som det va för länge länge länge sen.
       det känns som om den tiden aldrig riktigt existerade.
       att det faktiskt var du, det var dig jag såg. ingen annan. 
       ingenting är detsamma längre.

      
bråk-tårar-skratt-och mer tårar och bråk
       men du är allt, vad kan jag göra, jo ingenting. kommer inte bli bättre om vi är utan varandra heller,
       kommer bara bli värre.

och sen är jag 1000% säker på att ni kommer skriva sånt shitt som "finns här o blablabla"
nej tack, det behövs inte  jag vet vilka jag kan prata med och inte.

Stella/Prince & Princess

HAR NI SETT NÅGOT SÖTARE SÅ SÄG MIG ;) 

DETTA ÄR RAMIS OCH MINA KISSUNGAR ! STELLA ÄR DEN FLÄCKIGA OCH PRINCESS ÄR DEN ORANGEA. HAHA MEN DEN FLÄCKIGA KANSKE ÄR EN KILE, ISF ÄR DET PRINCE :)

TACK ÄN EN GÅNG LINDA <3





;)

hejsanhejsan bloggen, lite dålig uppdatering kanske, men jag har haft ett liv de senaste dagarna, har inhandlat massa skor, canada goose jacka och två små underbara kattungar :D  hur mysiga som helst. bilder kommer när som i veckan . ha det bra o slösa tid på att läsa om mitt liv ;)  mendans jag lever livet !  pusspuss

hejsan hejsan små sötnosar :)

God kväll allesammans, på finskdialekt vet att alla älskar finska, eftersom jag är delvis finsk så är det rätt sjääääälvklart ! ;)

idag var det skola, och det hände en incidens lite innan idrotten... jag hade på mig ett par "klick-stövlar" med dragkedja dåvaaaaaaaaaaa och givetvis så gick inte skiten upp utan jag fick be alla mäjliga att försöka, för jag ville verkligen vara med på idrotten, kämpar med vikten you know ;)   men häpp, det gick inte sen kom lilla fiafis och klarade det, när alla redan var ombytta och han hade ropat upp alla osv.  inte kul alls

men men jag lever väl för det :) två kg återstår till mitt mål :) fast tryckte i mig en snickers nu så kanske går upp? eller nej!  just det! jag går ju bara ner ! ! kanon !

nu ska jag hjälpa min sysling i finland med några bilder av våra åstider i vårt underbara smutsiga land Sverige ! guuuuud va kul, haha.

och igår var rami och jag och handlade saker till min myspys kissekatt princess,  bilder kommer senare, mitt internet cpar :(
men puss så läng :):)


helgen var kanon ! :)

Hallå alla faaaaans :) förlåt förlåt för min dåliga uppdatering under helgen nu. men nu ska jag börja att berätta om helgen, fredag-lördag, intressant, haa? ;)

I fredags var det jävlar i att partyparty @ rami´s place. det var typ sara kim anton emil osse mfl, de vanliga helg-räddarna :)  och det va lite sjukt, det finns så otroligt många i min ålder och både uppåt och neråt som spelar mer onyktra än vad de är egentligen, men jag förstår inte varför ? fjortisar har man roligare för att låtsas att man är huuur full som helst, eller är det bara för att få uppmärksamhet? ....hmm,tänkvärt!    men iallafall, har ni aldrig varit i situationer där ni varit onyktra, och tvingat er själva vara nyktarare än ni är..., välkommen till mitt liv, jag är jätte lättpåverkad, men dock vill jag inte visa det för alla tror man fejkar, men det beror från person till person. men men jag tycker det är väldigt störande med folk som spelar. punktslut. iallafall kvällen slutade bra, inget bråk, bara lite tjaffs här o var i hörnorna. men det gick bra med allt.
sen i lördags sov jag till typ elva, sen drog rami till sin brorsa och sen somnade jag om och vaknade typ ett tiden pga min babe cassandra ringde, tack o lov att du väckte mig :) sen åt jag min favoritmat- kryddstarkanudlar, de verkar vara asbra mot vikten, de är så starka att man tappar matlusten efter att tag, men man blir mätt och det kan inte vara så onyttigt heller, bara nudlar i lite lite vatten kvar , så de känns bra, håller mig kvar på mina kilon som jag är så rädd om.., eller vill ner ännu mer, men det kommer. iallafall, sen kom rami hem vid typ två tre tiden, och lagade mat till sig o så, sen kom cassie typ vid halv sju-sju och sen glodde vi tre på film o åt chips och andra godsaker... sen kom emil och natta förbi, de hade bokat bowlingsbana, så vi drog dit, vi fem. faktiskt kul ,discobowling, jag har alltid trott att det är gamlingar och familjer som spelar det på helgerna, men det var bara ungdomar, men dock var det kul tills andra- tredje rundan sen gick det utför. kan ju meddela att jag kom sist, rami som vann hade 310 och jag 145.  kanonbra coorn!

men iallafall nu ska jag ta o sova ut, ända till halv åtta imon, har bara tre lektioner så ska vara snuskig och osminkad imorgon, + att vi ahr idrott också, känns bra,kul eftersom jag kkämpar med vikten, ska ner till minst 50 ;)

 

pusspuss på er sötnosar :)


fyfan

snart, någon dag. kommer jag vara "girl in red"


..

hmm,.. vad ska cornelia göra på fredagen från 09.00 tills dagen är slut, egentligen !?

..specialistläkargruppen?              plastikoperation?
                               opereras?
                                       som kostar 700:- +
                   hmm,.. och hon kommer inte ha mobilen på, på hela dagen, då kan vi beundrare inte ringa våra miljoner samtal och skicka miljoner sms då, nehenää...

nää jag ska göra lite privat saker som ni alla kommer gilla resultatet på ;)


...här ;)




okej, om från början



hallå hallå bloggen! jag kom nyss hem från rami, som bara har legat och sovit hela dagen, tråkmåns, fast iuförsig så gick han ju och la sig när jag kom hem från skolan... men ändå (:

idag har det varit lite långtråkigt, asså jag börjar bli trött på allt detta nu, alla dagar är den andre lik, EXAKT på pricken! upp vid halv sju, gör igjordning om jag pallar, drar till skolan, sitter o gör samma sak där, som vi gjort i över en månad nu, åka till rami, lata sig där och sen (helst) hem och sova. och så är det exakt likadant dagen efter. är så trött man blir typ psykad, kan se det som en svartvit film i huvudet, som går så värsta fort, upp-skola-rami-sova-upp-skola-rami-sova. haha så mycket har jag o tänka på just nu. 

och så är jag förbannad för migg förra inlägg försvann :S   spårlöst. ... men vad ska man göra :|

hmm,.. just det, jag var ju hos skolsyter i typ förra veckan, på sånt hälsosamtal. wiho jag är så glad, jag har krymt typ 1,5 cm (vilket är lite knäppt eftersom jag känner mig längre än någonsin med världens växtverk) och sen har jag gått ner i vikt så mycket att jag väger lika mycket som jag gjorde i sexan, och då var jag inte stor kan jag säga, fast det är också väldigt konstigt, eftersom jag BARA äter onyttigt och oregelbundet och tränar absolut ingenting, men det syns ju dock inte än, men nu ska jag börja träna o så så då kommer det förhoppningsvis att synas :)  väger nu ca
54kg och det är jag stolt över för ett tag sen var det typ fan 11kg+ på det där. men nu gäller det bara typ 6-8 kg till sen får det va så ! :)

och just det kära läsare som följer mitt liv titt som tätt, som ni då nog säkert har märkt har jag slutat röka, för gott nu hoppas jag, fjärde dagen och har bara tagit ett ynka bloss och är så glad,






och mitt hår växer nu också, ännu bättre. och så blir det bantningspulvret och bleka tänderna och ta bort leverfläckar nu i veckan, äntligen orkar jag bry mig om mig själv. och unna mig lite för en gångs skull. men nu blir det lite muuusic och sen tv och sova :)

kommer nog skriva lite till sen :) pussupuss




märkte nu att mitt första inlägg för kvällen försvann ?

då gör vi ett nytt ;)


hmm..

Jag har funderat mycket på det här med string och hotpants osv.
vet många killar som bara ääääälskar när tjejen har string på sig, men jag menar.. är det inte fan så mycket sexigare med typ spetshotpants ? :|  om jag får uttala mig rätt här nu, så är string bara så omodernt, var typ coolt och häftigt och snyggt osv när man gick typ  6an - 7an.., men nu är det lite väl omodernt, likadant med typ hål i navlen, också så ute. men de är väl snyggt o så. ( säger jag bara för jag har det och just nu världens snyggaste mage och mår kanon ! ) men ge er inte på det om ni inte redan har hål, lägga ut typ 500:- om inte mer sen blir det kanske inflamerat o så, det blev mitt när jag ahde det typ första året, inte alls kul och nu har jag pyttepytte lite hud kvar emellan om ni fattar, så gör det inte, utan hitta en ny trend som har med piercingar och göra istället ;)


yääääh, väger mindre nu än på typ 4 år o ja gillare ! ;)

ursäkta för förra inlägget, vägde mig nyss, och har gått ner ytteligare 2kg på typ en vecka, wooohoo ! så väger mindre än jag gjorde i sexan. men nu är det bara till att gå ner 10kg till sen så är jag nöjd ! ;)


i skolan just förtillfället

hallåhallå, mår lite bättre idag måste jag säga, men det är nog pga allt folk omkring att man inte hinner tänka.
men funderar på att dra hem nu efter matten som är nästa lektion. men vet inte får se, hemma blir det bara massa tjabb o krångel och rami sover och inte kul o va där då. så nog lika bra o va kvar, men pallar inte !! vill bara lägga mig o sova. men nu ska jag jävla göra klart mitt svenska arbete, sen sk jag lägga hvudet mot bänken o sova ! :|











hejsvejs


5/10 - kul

allting har vänds tvärtom! jag känner inte igen dig. vad har alla gulliga små ord och kommentarer tagit vägen? alla ömma och kärleksfulla kyssar du alltid gav mig? det enda du gör nu är klagar klagar klagar.. oavbrutet .
aaaa jag tänker aldrig mer be dig om hjälp, du är fucking dum i hela huvudet, det sa du inte alls du bara ljuger. allltså du fattar inte men sånt orkar man inte höra dag ut och dag in hela tiden. jag orkar inte med det eller dig mer, och du smittar av dig att jag inte orkar av mig själv längre. all den energin jag lagt ner på dig, det gör så ont när man aldrig får något tillbaka, och jag försöker och försöker, men räcker aldrig till.. blir så ledsen hela tiden, och du säger att jag gör mig själv ledsen, aa det är sant, jag får skylla mig själv att jag inte gav upp på dig för  länge sen, men jag har hela tiden haft hopp om att du ska ändra dig.., undrar bara när resultastet ska visa sig !

menmen, kul tio månadersdag-


. . .

känner inte det minsta behov av dig längre.
så skärp dig och bete dig normalt ! !  så trött på dig, på allt !!!!!!

5/12-08

Om cirka 31 minuter har vi varit tillsammans i tio månader, tiden går så snabbt men ändå så långsamt. Det känns som om vi har känt varandra mer än ett och ett halvt år, det känns som om det är tiden vi varit tillsammans och att det var så sjukt mycket längre sen vi träffades första gången.   Och älskling, min kärlek till dig kommer alltid vara obeskrivlig, så stark. Mina känslor kommer aldrig svagna, aldrig sjunka. Du kommer alltid att vara på topp i mitt liv. Du är exakt en sån där kille som alla tjejer går och trånar efter, men aldrig hittar någon. Jag gav upp efter allt mitt letande, och då, till slut kom du fram. Och jag är så oehört tacksam för det. Du är allt för mig. Ingen och ingenting kommer någonsin kunna ta din plats i mitt hjärta, i mitt liv. Det är du Rami, bara du !

JAG ÄLSKAR DIG FÖR ALLTID RAMI,för alltid

 


RSS 2.0